خواص دمنوش گزنه

گیاه گزنه

گزنه (با نام علمی urtica) گیاهی علفی و یک ساله یا پایا هستند. این گیاهان بر اساس نوع گونه، مواد مغذی خاک و سایر موارد محیطی، ۱ تا ۳ متر رشد می‌کنند. گونه‌های پایای گزنه دارای زمین ساقه هستند. برخی از گونه‌های گزنه اثر مهاری بر آنزیم‌های لیپواکسیژناز و سیکلواکسیژناز دارند. این دو آنزیم مسئول تبدیل اسید آراشیدونیک به پروستاگلاندین‌ها و لکوترین‌ها است. استفاده از این گیاه در رینیت آلرژیک بسیار مؤثر بوده‌است. بنابر نتایج تحقیقات دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، گزنه به علت دارا بودن ترکیبات آنتی‌هیستامین و ضدالتهاب، داروی طبیعی برای بیماری اگزما است. همچنین گفته می‌شود گزنه دارای خواص دارویی برای خون و بهبود تب یونجه است.

طرز تهیه دمنوش گزنه

پیش از دانستن درباره خواص گیاه گزنه، بهتر است با طرز تهیه دمنوش گزنه آشنا شوید.

  1. برای تهیه دمنوش گزنه ابتدا مقداری گزنه را در قوی بریزید.
  2. سپس روی آن آب جوش بریزید و دربی روی آن بگذارید.
  3. سپس ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا خوب دم بکشد. اگر نیاز داشتید دمنوش گزنه شما هر چه سریع‌تر آماده شود، می‌توانید قوری خود را روی چای‌ساز و یا حرارت سماور نیز قرار دهید.
  4. پس از دم کشیدن دمنوش، محتویات آن را از صافی رد کنید. برای شیرین شدن دمنوش گزنه می‌توانید مقداری عسل به آن اضافه کنید.
  5. چای گزنه خود را نوش جان کنید!

می‌توانید مراحلی که در بالا توضیح داده شد را در ویدیو ذیل مشاهده فرمایید.

ادامه مطلب را در اینجا بخوانید: https://almonoush.ir/blog/nettle-tea-benefits/ | خواص دمنوش گزنه را در آلمونوش بخوانید.

۰ ۰
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.