گیاه گزنه
گزنه (با نام علمی urtica) گیاهی علفی و یک ساله یا پایا هستند. این گیاهان بر اساس نوع گونه، مواد مغذی خاک و سایر موارد محیطی، ۱ تا ۳ متر رشد میکنند. گونههای پایای گزنه دارای زمین ساقه هستند. برخی از گونههای گزنه اثر مهاری بر آنزیمهای لیپواکسیژناز و سیکلواکسیژناز دارند. این دو آنزیم مسئول تبدیل اسید آراشیدونیک به پروستاگلاندینها و لکوترینها است. استفاده از این گیاه در رینیت آلرژیک بسیار مؤثر بودهاست. بنابر نتایج تحقیقات دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، گزنه به علت دارا بودن ترکیبات آنتیهیستامین و ضدالتهاب، داروی طبیعی برای بیماری اگزما است. همچنین گفته میشود گزنه دارای خواص دارویی برای خون و بهبود تب یونجه است.
طرز تهیه دمنوش گزنه
پیش از دانستن درباره خواص گیاه گزنه، بهتر است با طرز تهیه دمنوش گزنه آشنا شوید.
- برای تهیه دمنوش گزنه ابتدا مقداری گزنه را در قوی بریزید.
- سپس روی آن آب جوش بریزید و دربی روی آن بگذارید.
- سپس ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا خوب دم بکشد. اگر نیاز داشتید دمنوش گزنه شما هر چه سریعتر آماده شود، میتوانید قوری خود را روی چایساز و یا حرارت سماور نیز قرار دهید.
- پس از دم کشیدن دمنوش، محتویات آن را از صافی رد کنید. برای شیرین شدن دمنوش گزنه میتوانید مقداری عسل به آن اضافه کنید.
- چای گزنه خود را نوش جان کنید!
میتوانید مراحلی که در بالا توضیح داده شد را در ویدیو ذیل مشاهده فرمایید.
ادامه مطلب را در اینجا بخوانید: https://almonoush.ir/blog/nettle-tea-benefits/ | خواص دمنوش گزنه را در آلمونوش بخوانید.
- سه شنبه ۱۹ تیر ۰۳ ۱۵:۰۳ ۷ بازديد
- ۰ نظر